Global Spirit is een organisatie die zich al bijna 15 jaar inzet voor en hulp biedt aan natuurorganisaties in verschillende werelddelen, door hen vrijwilligers te zenden. Door deze natuurorganisaties, die voornamelijk bestaan uit projecten voor dierenwelzijn en natuurbehoud, vrijwilligers te zenden worden zij niet alleen financieel geholpen, maar ook door mankracht. Zonder deze hulp zouden sommige projecten zelfs niet meer kunnen bestaan en dat zou enorm jammer zijn daar deze projecten erg belangrijk werk verrichten voor nu en voor de toekomst.

Global Spirit biedt daarom geen gewone maar vrijwilligersreizen aan. Reizen waarbij zowel jong (meestal vanaf 18 jaar) als oud vrijwilligerswerk met dieren kan verrichten op verschillende natuurprojecten in het buitenland en hier een unieke ervaring mee opdoen. De oprichtster van Global Spirit heeft zelf veel gereisd en heeft ook een ruime ervaring opgedaan, door zelf als vrijwilliger op verschillende natuurprojecten te werken.

De vrijwilligersreizen die Global Spirit aanbiedt zijn voorzien van uitgebreide informatie. Hierin staat bijna alles wat je moet weten en wat je kunt verwachten, per project, mocht je graag vrijwilligerswerk in het buitenland gaan doen. Niet alleen informatie van het desbetreffende project zelf staat beschreven, maar ook zaken betreft het land waar je heen gaat en wat je er eventueel in je vrije tijd kan gaan doen, omdat iets van het land zelf zien vaak ook een must is. Op deze website staat per project informatie beschreven, en je kunt de uitgebreide informatie, welke je op deze site kan vinden onder elk project, gratis downloaden.

We bieden projecten aan over de hele wereld. Op dit moment bieden we verschillende projecten aan in Chili, Costa Rica, Griekenland, Indonesië, Italië, Kenia, Kroatië, Portugal, Sri Lanka, Thailand en Zuid-Afrika. Maar in de toekomst wordt ons aanbod wellicht uitgebreid met projecten in andere landen. We wensen je veel plezier op onze website en hopen je in de toekomst te zien op een van onze aangeboden projecten!