Deelnemers zijn verplicht om in het bezit te zijn van een reisverzekering die ook de (aanvullende) medische kosten dekt, inclusief de kosten van een eventuele ongevallen. Wij bieden hiervoor de kortlopende Reisverzekering (comfort) aan van de Europeesche Verzekeringen. De Europeesche zorgt dat je er nooit alleen voor staat. Tijdens je reis of vakantie wordt je direct geholpen, mocht dat nodig zijn. Van begin tot eind kan je 24 uur per dag rekenen op uitstekende (telefonische) hulp in je eigen taal.

Premie:
Voor vakantie binnen Europa: De premie bedraagt € 1,67 per persoon per dag voor basisdekking personenhulp, geneeskundige kosten en ongevallen.
Voor vakantie wereldwijd: De premie bedraagt € 2,67 per persoon per dag, voor basisdekking personenhulp, geneeskundige kosten en ongevallen.

Toeslag:
De poliskosten bedragen € 3,50.
Als de verzekering gelijktijdig is afgesloten met aan kortlopende annuleringsverzekering van de Europeesche, betaal je slechts eenmaal de poliskosten.
Er is ook assurantiebelasting verschuldigd.

Uitbreiding:
Je kunt de kortlopende Reisverzekering eventueel nog verder uitbreiden naar je persoonlijke wensen, bijvoorbeeld door het meeverzekeren van bagage en geld , etc. Mocht je een uitbreiding willen dan kun je dit noteren onder de ‘eventuele of aanvullende opmerkingen’ op het boekingsformulier.

Voor de exacte polisvoorwaarden en meer uitgebreide informatie betreft deze (comfort) kortlopende Reisverzekering verwijzen wij je naar: Europeesche Verzekeringen.