Vrijwilligerswerk buitenland met olifanten en andere dieren

Global Spirit is een organisatie die zich al bijna 20 jaar inzet voor dierenopvangcentra en natuurorganisaties over de hele wereld. Deze natuurorganisaties bestaan voornamelijk uit projecten die zich inzetten voor dierenwelzijn en natuurbehoud. Door vrijwilligers naar de organisaties te sturen worden deze enorm geholpen, zowel door mankracht, waar vaak een tekort aan is, als op financieel gebied. Zonder deze hulp zouden sommige projecten niet eens meer kunnen bestaan, wat enorm jammer zou zijn. De opvangcentra en natuurorganisaties bieden namelijk erg belangrijk werk. Zowel voor nu, als voor de toekomst.

Global Spirit biedt daarom geen gewone- maar vrijwilligersreizen aan. Vrijwilligerswerk in het buitenland met dieren is voor jong (meestal vanaf 18 jaar) en oud. Dit kan op verschillende natuurprojecten en vrijwilligers doen hier een unieke ervaring op. Binnen Global Spirit is ruime ervaring aanwezig  met zowel gewone- als vrijwilligersreizen. Alle projecten worden, indien mogelijk, regelmatig bezocht. Daarnaast hanteert Global Spirit een persoonlijke aanpak en zijn we nauw betrokken bij zowel de vrijwilligers als de verschillende projecten die we aanbieden.

De projecten die Global Spirit aanbiedt zijn voorzien van uitgebreide en handige informatie. Bijna alles wat je moet weten en kunt verwachten van een project komt aan bod. Naast informatie van het desbetreffende project, vind je ook informatie over het land zelf en vrijetijdsmogelijkheden. Naast vrijwilligerswerk, is iets van het land zien ook een must. Op deze website staat per project informatie beschreven. De uitgebreide informatie is onder elk project gratis te downloaden.

Bijna 20 jaar hebben wij met veel passie Global Spirit gedraaid. Helaas hebben wij besloten per 31 december 2023 te gaan stoppen. Onze website en e-mail blijven voorlopig nog in de lucht, maar er kan via ons geen project meer worden geboekt.