Vrijwilligerswerk buitenland met olifanten en andere dieren

Global Spirit is een organisatie die zich al 15 jaar inzet voor dierenopvangcentra en natuurorganisaties in het buitenland. Deze natuurorganisaties bestaan voornamelijk uit projecten voor dierenwelzijn en natuurbehoud. Door vrijwilligers te zenden worden zij niet alleen financieel geholpen, maar ook door mankracht. Zonder deze hulp kunnen sommige projecten zelfs niet meer bestaan. En dat zou enorm jammer zijn. Deze projecten verrichten erg belangrijk werk voor nu en voor de toekomst.

Global Spirit biedt daarom geen gewone- maar vrijwilligersreizen aan. Vrijwilligerswerk in het buitenland met dieren is voor jong (meestal vanaf 18 jaar) en oud. Dit kan op verschillende natuurprojecten en vrijwilligers doen hier een unieke ervaring op. De oprichtster van Global Spirit heeft zelf veel gereisd en heeft ook een ruime ervaring opgedaan als vrijwilliger op verschillende dierenprojecten.

De projecten met vrijwilligerswerk dat Global Spirit aanbiedt is voorzien van uitgebreide informatie. Hierin staat bijna alles wat je moet weten en wat je kunt verwachten per project. Handig als je graag vrijwilligerswerk in het buitenland wilt gaan doen. Niet alleen informatie van het desbetreffende project zelf staat beschreven. Maar ook zaken over het land en wat je er in je vrije tijd kunt doen. Omdat iets zien van het land zelf een must is. Op deze website staat per project informatie beschreven. Daarnaast kun je de uitgebreide informatie onder elk project gratis downloaden.

We bieden projecten aan over de hele wereld. Op dit moment bieden we verschillende projecten aan in Chili, Costa Rica, Griekenland, Indonesië, Italië, Kenia, Kroatië, Portugal, Sri Lanka, Thailand en Zuid-Afrika. Maar in de toekomst wordt ons aanbod wellicht uitgebreid met projecten in andere landen. We wensen je veel plezier op onze website en hopen je in de toekomst te zien op een van onze aangeboden projecten!