Vrijwilligerswerk met dieren in het buitenland, lijkt het jou wat? Heb jij een passie voor dieren en de natuur? Dan ben je bij Global Spirit aan het juiste adres. Wij werken al ruim 18 jaar samen met diverse projecten wereldwijd die zich inzetten voor de opvang en bescherming van wilde dieren. Wil je bijvoorbeeld graag werken met verschillende soorten apen? Dan kun je onder andere terecht op onze projecten in Thailand, Zuid-Afrika, Kenia en Chili. Ben je meer geïnteresseerd in zeedieren, zoals dolfijnen of zeeschildpadden? Dan hebben we een enorm aanbod zowel binnen als buiten Europa. 

Naast dat je je steentje bijdraagt aan het welzijn van de natuur en haar bewoners, kom je ook nog eens op plaatsen waar je normaal gesproken nooit zou komen. Een unieke ervaring dus.

Projecten

Global Spirit biedt vrijwilligersprojecten aan in Europa, Azië, Afrika en Midden-en Latijns Amerika met enorm veel verschillende diersoorten. Al onze projecten staan in het teken van het welzijn van (wilde) dieren en de natuur. We werken samen met verschillende soorten organisaties, waaronder opvangcentra en onderzoekscentra. De voornaamste doelen van deze projecten zijn het redden en verzorgen van wilde dieren. Op de meeste van onze projecten worden dieren tijdelijk opgevangen totdat ze weer sterk genoeg zijn om zelf te overleven in de natuur (rehabilitatietraject). Sommige projecten geven echter een blijvend thuis aan de dieren. Deze kunnen helaas niet meer terugkeren naar een leven in het wild. Ze zullen voor altijd op het project en worden op de best mogelijke manier verzorgd.

Periode

Op onze projecten kun je voor zowel een lange, als een korte periode terecht. Heb je bijvoorbeeld een tussenjaar van je studie, doe dan ervaring op door het doen van vrijwilligerswerk met dieren in het buitenland. Je kunt de projecten uiteraard ook goed combineren met een mooie reis. Daarnaast kun je ook voor korte periodes bij ons terecht. Toe aan vakantie, maar wil je ook iets nuttigs doen? Ook dan zit je goed bij Global Spirit. Zo kun je op verschillende manieren je steentje bijdragen aan de dieren en de aarde. Neem voor alle mogelijkheden voor vrijwilligerswerk met dieren in het buitenland even contact met ons op.

Van vrijwilligerswerk met olifanten tot pinguïns en van leeuwen tot apen, Global Spirit maakt het mogelijk!